Our site uses cookies. By continuing you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.



The Latest proAV News Headlines




proAV supports Breast Cancer Research Foundation with digital art video wall at the first UK Holiday House exhibition

12/09/2017

proAV is supporting this month’s inaugural Holiday House London event with a stunning video wall installation that will display digital media art and designer presentations whilst raising vital funds for the Breast Cancer Research Foundation (BCRF).

Continue reading...




proAV’s 'ultimate' AV solution for Swiss Bank shortlisted for Corporate Project of the Year award

14/08/2017

proAV has been recognised for the ingenious AV solution it was commissioned to install at one of the world’s most renowned financial institutions with a shortlisting at the AV Awards 2017.


The project had already achieved notable status as the largest specified corporate AV project ever completed in the UK and was recently awarded the Ultimate Crestron Award at the Crestron Integration Awards held during ISE 2017 in Amsterdam.

Continue reading...




proAV is ‘stand-out winner’ of the Ultimate Crestron Award at ISE 2017

27/02/2017

proAV has played a starring role in this year’s Crestron Integration Awards at ISE 2017 with a spectacular win for a project to equip the London base of a Swiss financial services firm with an extensive AV scheme that remains the largest corporate AV project awarded in the UK.


Continue reading...




proAV opens new office in Germany amidst thriving European AV sales and support services business

22/02/2017

proAV has opened a new office in the German city of Frankfurt amidst a growing presence in Europe that has seen the organisation’s sales and support service thrive, notably in corporate, retail, manufacturing and automotive sectors.

Continue reading...




proAV completes ‘highly commended’ landmark AV project at Aviva’s UK HQ

12 October 2016

proAV has recently completed a high profile, integrated AV scheme at the iconic St Helen’s building in the City of London. The project to refurbish Aviva’s UK headquarters was based around vast extensions to the lower floors and demanded a meticulous technical design and installation of its key AV elements. Such was the success of the project, the scheme was recognised in the 2016 AV Awards, achieving a Highly Commended place in the Corporate Project of the Year category for proAV.

Continue reading...